• Heleen Reijnierse; Fysiotherapeute, masseuse, en coach. Werkzaam en grondlegger van 'Stoelmassagesoplocatie', 'Zorgshifters' en 'Heartspace'


  Al jaren zet ik mij met hart en ziel in om mensen te faciliteren in bewustwording, goede zelfzorg en persoonlijke ontwikkeling. Ik help mensen de verbinding met zichzelf en balans in hun werk en leven te vergroten. Tijdens mijn werk hoor ik vaak: 'Waarom is dit geen vak op school? Wat voor mij inmiddels zo natuurlijk is, is voor anderen een grote bron van inspiratie en motivatie. Ik heb 15 jaar werkervaring als fysiotherapeute en masseuse. Daarbij heb mij verdiept in de psychosomatiek en persoonlijke ontwikkeling. Alles wat ik tot zover gedaan en geleerd heb komt samen in het werk wat ik nu doe. Met liefde en plezier deel ik mijn expertise.

   

  HELEEN REIJNIERSE

  Niels Hoogenstrijd; Fysiotherapeut i.o. , masseur én leefstijlcoach

   

  Al lange tijd ben ik bezig met het leren over het menselijk lichaam en het effectief en functioneel bewegen. Voorheen meer wetenschappelijk, nu vooral praktisch en toegepast. Hoe meer ik leer, hoe meer ik erachter kom dat er nog zoveel is dat we nog niet weten! Als co-trainer en assistent van de Triggerpoint Reset Methode help ik fysiotherapeuten, massagetherapeuten en zelfs huisartsen bij het aanleren van deze methode. Doordat principes worden gebruikt die in de wetenschap allang bekend zijn, voelt het heel vanzelfsprekend om het uit te voeren, terwijl ik vaak de vraag krijg of ik aan het toveren ben als de pijn ineens verdwijnt. Ik word er erg blij van als ik iemand gelukkig kan maken. De combinatie door de ene keer iemand een ontspannende massage mee te geven en dan andere keer de complexiteit van een ingewikkelde pijnklacht te behandelen, is geweldig. Het is aan de ene kant de rust en de andere kant de uitdaging met een doel die gericht is om bij te dragen aan een bewust en gezonder leven. Zelf houd ik mij scherp en ontspannen door sport. Ik ben graag in de zee te vinden met mijn surfboard. Ook hier vind ik nog iedere keer weer de rust, maar vooral ook de uitdaging van de steeds veranderende omgeving. Iedere dag en zelfs iedere golf is anders, net zoals ieder persoon anders is en dus op een eigen manier benaderd moet worden, maatwerk, met precisie en vol overgave.

  NIELS HOOGENSTRIJD

  Yara van den Eertwegh; masseuse , energetisch en lichaamsgericht therapeut
   

  Binnen Bewust en Gezond werken verzorg ik de stoelmassages, dynamische massage/dynamic flow, coaching en Stress Release Movement.
  Met liefde en passie begeleid ik anderen in het contact met zichzelf te verdiepen en ruimte te geven aan hun unieke essentie. Daarbij hoort vaak een bewustwordingsstuk. Het lichaam is daarvoor een mooie ingang en geeft duidelijke signalen en informatie. Als energetisch lichaamswerker maak ik naast mijn gewone zintuigen ook gebruik van hogere zintuigen, waardoor ik in staat ben op verschillende lagen te werken en een groter plaatje kan zien van een probleem.
  Ik ben gefascineerd door de menselijke psyche en zelf beperkende patronen die zich hebben ontwikkeld. Middels vragen en reflectie help ik anderen deze beperkingen aan het licht te brengen.
  Walk the talk is een waardevol gezegde. Als mens en therapeut ben ik volledig toegewijd aan het pad van bewustwording en transformatie. Op ditzelfde pad ondersteun ik ook cliënten in mijn eigen praktijk middels energetisch en lichaamsgericht werk, in binnen en buitenland.

  YARA VAN DEN EERTWEGH